Как бяха раздадени наградите на заслужилите дейци на културата в

...
Как бяха раздадени наградите на заслужилите дейци на културата в
Коментари Харесай

Сигнал до Искра.бг: По заслуги ли се раздават наградите на заслужили дейци на културата в Бургас?

Как бяха раздадени премиите на заслужилите дейци на културата в Бургас в навечерието на 24 май и заслужава ли деловодителката на Регионална библиотека „ Пейо К. Яворов “ да бъде измежду отличените? 

Това се пита в сигнал до Искра.бг , чиито създатели настояват, че наградената Йорданка Сивенова е жена без никаква библиотечна подготовка и знания, която е пенсионер от 5 години и е назначена на библиотечна численост .  

„ След безумните назначения на инцидентни хора като библиотекари, това е следващото неразбирателство и засегнатост към към този момент останалите една шепа експерти и дипломиран личен състав. С деспотичното си самоуправление, диктаторката е прогонила повече от 15 индивида – библиотекари, регистратори и техници. Неизяснен остава въпросът Община Бургас знае ли на кого е връчена тази премия? “

В писмото до редакцията ни се добавя още, че огромният абсурд на протичащото се е заздравен от наличието на другите отличени за заслугите си – персони като Керана Ангелова, Любомир Калудов, проф. Георги Дюлгеров, Румен Велев, Христо Симеонов и други знакови фигури за града.

„ Нима в тази към този момент заблатена от низост институция няма експерти, които заслужават да бъдат отличени, наградени и похвалени?! Дори и единствено за стоицизма да работят измежду ширещата се долнопробност и безвластие “.

Авторите настояват, че проблемите на това институция са безпределно доста, само че последното действие прелива чашата на търпението . Според тях е значимо обществеността да бъде известена за систематичното подценяване труда на квалифицираните експерти и сриването рейтинга на специалността. Те упорстват ръководството на града също да бъде осведомено и да бъдат спрени злоупотребите и систематичното занемаряване на нормативни актове, нравственос и морал.

Искра.бг остава разполагаем на всички заинтригувани страни да изкажат своето мнение по проблема.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Изложбената зала в новата библиотека „ Пейо Яворов “ в Бургас тъне във влага

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР