Списанието Time включи изпълнителния директор на Microsoft Сатя Надела в

...
Списанието Time включи изпълнителния директор на Microsoft Сатя Надела в
Коментари Харесай

Сатя Надела бе включен в рейтинга със 100-те най-влиятелни хора на планетата

Списанието Time включи изпълнителния шеф на Microsoft Сатя Надела в рейтинга на 100-те най-влиятелни хора на планетата, които имат доста огромен принос в политиката, технологиите, медицината и така нататък
Профилът на Надела в тази ранглиста е изработен от Уолтър Айзъксън, професор по история в университета Тулейн, някогашен редактор на Time и създател на биографията на Стив Джобс. Айзъксън загатва пристрастието на Надела към крикета и на правилата, които употребява в ръководенето на голямата корпорация.

Айзъксън споделя, че Сатя Надела със своите правила на управление е съумял да върне духа на нововъведенията в компанията.

Не е мъчно да се досетим, за какво Time е присъединил Надела в рейтинга на 100-те най-влиятелни хора. Microsoft е доста огромна американска корпорация, цената на която набъбна със 130% откогато Надела пое длъжността изпълнителен шеф. Това в действителност е мотив за горделивост. Въпреки че предходните почитатели на операционната система Windows не харесват изключително доста Сатя Надела, никой не може да отхвърли, че при новото управление Microsoft мощно се промени към по-добро и стана по-приятна компания.

Интересно е, че Бил Гейтс също се загатва в рейтинга на Time, само че като създател на профила на Роджър Федерер
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР