Списание Time обяви резултатите от класацията си за най-влиятелните хора

...
Списание Time обяви резултатите от класацията си за най-влиятелните хора
Коментари Харесай

Най-влиятелните звезди в интернет

Списание Time разгласи резултатите от класацията си за най-влиятелните хора в интернет за последната година. Ние ще насочим вниманието си единствено към звездите, които попадат измежду челните места на подреждането на база популярност в световната мрежа.

Кание Уест

След гръмкото си завръщане в Twitter, предхождано от още по-гръмко овакантяване на Instagram, гарнирани с няколко абсурда , в който бе замесен и американският президент, няма по какъв начин рапърът да не участва в тази ранглиста.

Чрез профилите си в обществените мрежи, където има над 28 млн. почитатели, той популяризира бизнеса си, а и не пропуща да се похвали с формите на брачната половинка си. По брой туитове дневно пък съвсем няма кой да му бъде конкуренция.

Thank you to my wife for throwing me the most beautiful fun and intimate birthday party pic.twitter.com/1ZR4DlCtMc
— KANYE WEST (@kanyewest) 12 юни 2018 година

Доналд Тръмп

Американският президент употребява целия вероятен запас на обществените мрежи. Ако предходните държавни глави на Съединени американски щати се опитваха да завладяват малките екрани и радиата, Тръмп откри своята естрада в Twitter .

53 милиона са почитателите на профила @realDonaldTrump в Twitter. Именно там се раждат и десетки бисери, които се разясняват дълго по-късно. Като " covfefe ".

Риана

Поп звездата също знае по какъв начин ловко да употребява славата си и въздействието в обществените мрежи. Тя промотира сполучливо своите козметични артикули, облекла и линия долни дрехи.

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Юни 21, 2018 в 12:04 PDT

Риана се оказа от Snapchat след скандал и докара до стотици милиони загуба за компанията. А какво по-добро доказателство за влиятелността й от това?

Кайли Дженър

И тук обществените мрежи и бизнесът са тясно свързани. Но най-голямото интернет достижение на риалити звездата несъмнено е постът за новородената й дъщеричка Сторми , който би по лайкове даже култорвия кадър на бременната Бионсе - цели 14.1 млн.

 Знаменитостите с над 100 милиона почитатели в Instagram
Знаменитостите с над 100 милиона почитатели в Instagram

Но кой е на върха

Кайли също се оказа от Snapchat и докара до близо милиард загуби за компанията. А в този момент приходите и от профила в Instagram са в действителност обилни. Дженър прибира по милион за обява с рекламна цел , която да доближи до нейните 110 млн. почитатели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР