Списание GRAZIA за 15-та поредна година ще награди жените, които

...
Списание GRAZIA за 15-та поредна година ще награди жените, които
Коментари Харесай

Сестрите Alessa са номинирани за Жена на годината

Списание GRAZIA за 15-та поредна година ще награди дамите, които ни въодушевиха през 2020. Номинирани са общо 45 дами в 9 разнообразни категории - всяка една от тях потвърдила, че триумфът, смисълът и работата могат да се случат и в новото необичайно време, в което живеем. Сред тях са сестрите Мими Ненкова и Мая Топчиева, които ще се борят за оценката " Бизнес по време на пандемия ".
Двете дами стоят зад сполучливия фешън бранд, който се радва на огромен интерес както у нас, по този начин и в чужбина. Мими, която, и Мая започват бизнеса си преди 8 години със уебсайт, струващ едвам 19 $. Днес двете сестри имат екип от 70 души, продават моделите си в цели 26 страни и имат милиони консуматори в обществените мрежи. Миналата година Мими блестна и на корицата на Forbes България. Тя беше включена в класацията " 30 under 30 " за най-предприемчивите млади българи, които трансформират света.
Както споделят двете за марката си: " Още от дребни усетихме придърпване към света на красивите облекла, обувки и модата като цяло. Малко по малко придърпването се трансформира в пристрастеност, която след това ни подтикна да опитаме да осъществяваме една смела за нас фантазия - наш личен фешън бранд. Но не елементарен бранд, а подобен, който да има нужните качества, които да завоюват самите нас за клиент - до живот. От аматьорския уебсайт за 19 $ до през днешния ден доста неща се трансформираха, само че едно в нас си остава - пристрастеността по модата, отдаденост към нашите Алеси и безкрайната обич към това, което вършим ".
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР