Специалното шоу за Евровизия Europe Shine А Light“ ще бъде

...
Специалното шоу за Евровизия Europe Shine А Light“ ще бъде
Коментари Харесай

България – в специално шоу на Евровизия

Специалното шоу за Евровизия „ Europe Shine А Light “ ще бъде излъчено онлайн от Нидерландия в ефира на Българска национална телевизия 1 на 16 май от 22 часа. В телевизионната стратегия, която няма да има конкурсен темперамент, взе участие и представителят на България Виктория.



В специфичното шоу звучат песните и артистите от анулираната Евровизия 2020 в Ротердам. Всеки от тях ще поздрави феновете от вкъщи си, а всички дружно ще изпълнят песента победител от Евровизия 1997 „ Love Shine A Light ” на известната група Katrina and The Waves. В шоуто ще блеснат и някои най-големите звезди на състезанието, измежду които са спечелилите от Евровизия - Нета от Израел, Монс Зелмерльов от Швеция, Мария Шерифович от Сърбия и Дънкан Лорънс от Нидерландия.

Шоуто на Евровизия „ Europe Shine А Light “, което цели да сплоти феновете пред екрана и се чака да има над 200 милиона фенове, ще бъде излъчено в ефира на още 46 малките екрани в цяла Европа и Австралия.

Виктория, която трябваше да показа България в Ротердам с песента “Tears Getting Sober ”, ще бъде българският актьор на състезанието и през 2021 година. 16 май е последният ден, в който българските фенове могат да се включат в анкетата на Българска национална телевизия и да изберат обичаната си ария от Евровизия 2020. Те могат да гласоподават за своя любимец на уеб страницата, както и посредством мобилното приложение на малкия екран. Тазгодишното издание на шоуто беше анулирано поради пандемията от ковид. Това се случва за първи път в 65-годиншаната история на най-голямата музикална конкуренция в света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР