Специалният петъчен епизод на “Контра е посветен на предстоящото “Дерби

...
Специалният петъчен епизод на “Контра е посветен на предстоящото “Дерби
Коментари Харесай

“Контра”: Може ли дербито с Интер да преобърне сезона на Милан?

Специалният петъчен епизод на “Контра ” е отдаден на идното “Дерби на Малката Мадона ” сред Интер и Милан от 21-вия кръг на Серия “А ”.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки и Даниел Любомиров в компанията на ръководителя на фенклуба на Милан в България Красимир Киров проучват аргументите за слабите форма и резултати на “росонерите ” през януари.

Защо една от най-солидните отбрани през предишния сезон, станала съществена причина за скудетото, в този момент меко казано се пропуква и позволи надлежно 3, 4 и 5 гола в последните 3 мача?

Очакван ли е сходен спад в представянето на футболисти, които надвишиха всички упования през предишния сезон? Какви са грешките на управлението и треньора, откакто нито едно от попълненията през лятото не способства за развиването на състава?

Прекалени ли са обаче рецензиите към Стефано Пиоли и компания, в случай че не е в никакъв случай било реалистично да се мисли, че този Милан може да замязя толкоз бързо на популярните селекции от ерата на Берлускони?

В Англия пък предстоят най-малко два завладяващи дуела - Ливърпул за трети път в границите на няколко дни ще се изправи против Уулвърхамптън, който за малко не отстрани мърсисайдци от шампионата за ФА къп. Ще откри ли Юрген Клоп оптималния състав, който да приготви и с мисъл за идните борби с Реал Мадрид в Шампионска лига?

Тотнъм още веднъж среща Манчестър Сити относително скоро след вълнуващия им дуел, в който “гражданите ” обърнаха от 0:2 до 4:2. Тимът на Пеп Гуардиола няма право да губи повече точки, тъй като разликата с Арсенал не трябва да се усилва преди директните дуели сред двата съществени кандидата за купата във Висшата лига.

Барселона приема Севиля в мач, който през последните години е един от дербитата в Ла Лига, само че в този момент андалусците по-скоро се борят за оцеляване. Робърт Левандовски се завърна след изтърпяното си наказване и ще бъде основна фигура още веднъж за “блаугранас ”, само че може ли да се чакат повече от два гола във вратата на съперника?

Гледайте “Контра ”!

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР