Специални цени с отстъпки за най-популярния софтуерКласическият софтуер Microsoft Office

...
Коментари Харесай

Как да получите доживотен Office 2021 за €14,13 и Windows 10 за €7 от Keysfan Office Sale?

Специални цени с отстъпки за най-популярния програмен продукт

Класическият програмен продукт Microsoft Office е главен артикул в света на бизнеса и за домашна приложимост. Независимо дали би трябвало да изготвите имейли в Outlook, да се свържете с сътрудници в Teams или да вършиме разбор и организация на данни в Excel, PowerPoint е наложителен за презентации и е мъчно да завършите документ без Word. Този пакет включва всички съществени стратегии, от които се нуждаете.

Office 2021 Professional от ви дава пожизнен достъп до Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams и OneNote с еднократна покупка от единствено €27,36. Тази договорка ви разрешава да инсталирате целия пакет на Windows и да го употребявате вкъщи или в работата. Keysfan също по този начин предлага друг брой комбинации от Office 2021, като да вземем за пример най-рентабилната за 5 компютъра, където всеки лиценз за Office 2021 коства едвам €14,13! Можете да го споделите с вашите другари или семейство!

Оригинален Office 2021 единствено за €14 , 13 !

Можете също по този начин да закупите автентичен Windows 10 Pro за €7,43, а в случай че купите няколко ключа, Windows 10 Pro ще ви коства единствено €6,14! Keysfan подсигурява 100% автентичност и сходно на формалните артикули, продавани от Microsoft, поддържа гратис надграждане на Windows 10 Pro до Windows 11 Pro!

Специална цена : Оригинален Windows 10 Pro от €6 , 14 !

Още версии : 62% отстъпка за Office и пакети ( ваучър : BKS62 )

50% отстъпка за други Windows версии ( ваучър : BKS50 )

Keysfan предлага също необятен избор от, в това число игри от висок клас, антивирусен програмен продукт за сигурност, програмен продукт за редактиране на видео и многообразие от други приложения и стратегии. Можете да се възползвате от необикновено преференциални предложения за прочут програмен продукт като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни принадлежности за компютъра

Процесът на извършване на покупки е комфортен и бърз. Просто поставете определения артикул в пазарската количка и попълнете съответния код за отстъпка. Системата автоматизирано ще пресметна цената с отстъпка и по-късно ще попълни вашия имейл адрес. След сполучливо заплащане ще изпрати ключа за активиране, информацията за поръчката и детайлности за инсталиране на вашия имейл, тъй че да избегнете проблеми с изчакването от покупката до използването. Целият развой няма да ви отнеме доста време!

Ако имат въпроси при инсталиране и потребление на софтуера, потребителите могат да се свържат с екипа за техническа поддръжка на Keysfan, който е наличен 24/7 онлайн (имейл за контакт: [email protected]). Keysfan обезпечава доживотно следпродажбено обслужване.

Спонсорирано наличие от Keysfan
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР