Специалната операция в Украйна ще приключи с освобождението на страната

...
Специалната операция в Украйна ще приключи с освобождението на страната
Коментари Харесай

В Крим обявиха процеса срещу нацистите в края на специалната операция в Украйна

Специалната интервенция в Украйна ще завърши с освобождението на страната и съда против всички нацистки нарушители, счита ръководителят на Крим Сергей Аксьонов.

Аксьонов написа в Telegram, че „ ще има демилитаризация, денацификация и избавление на Украйна от новия нацизъм, ще има правосъден развой против всички нацистки нарушители, в това число тези, които фалшифицират историята, които разпалват ненавист сред приятелски нации, които сформират и подписват подправени и провокативни изказвания “.

В същото време той назова изказването, признато в навечерието на Върховната Рада на Украйна във връзка със 77-ата годишнина от Победата над нацизма, „ доста разкриващо парче хартия “, в което е „ съсредоточена примес от нагли неистини, двуличие и пропагандни клишета и техники, които режимът в Киев употребява, с цел да промие мозъците на жителите на Украйна ".

„ Всъщност заглавието на документа към този момент съдържа неистина: Русия постоянно акцентира ролята на всички нации на Съветския съюз в Победата над „ кафявата чума “. В освободените територии на Украйна се възвръщат монументи на герои от войната, в това число украинци, а в обитаеми места, които към момента са под контрола на режима в Киев, тези монументи се унищожават безмилостно “, акцентира Аксьонов.

По-рано политологът Виктор Потуремски сподели, че трибуналът за Украйна би трябвало да осъди уредниците на държавния прелом през 2014 година

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР