Специализираните центрове Premium Banking на Пощенска банка посрещнаха своите ексклузивни

...
Специализираните центрове Premium Banking на Пощенска банка посрещнаха своите ексклузивни
Коментари Харесай

Пощенска банка откри своите уникални Premium Banking центрове

Специализираните центрове Premium Banking на Пощенска банка посрещнаха своите извънредни клиенти с първокласна конюнктура и съвременен високотехнологичен дизайн през предходната седмица. В осъществяване на дълготрайната тактика на финансовата институция за изцяло възобновяване на клоновата ѝ мрежа и със особено отношение към клиентите от Premium Banking сегмента профилираните центрове обезпечават комфорт и конфиденциалност, в комбиниране с безкомпромисни стандарти на обслужване за своите Premium клиенти. Дизайнерското оформление на просторните и елегантни работни пространства основава неповторима атмосфера на качество и жанр, а деликатно подбраните дискретни меки тонове покачват чувството за уют на клиентите от високия сегмент. Насладете се на срещата сред изключителния жанр и безкомпромисните стандарти на обслужване .

Концептуалното решение за интериора в профилираните актуализирани центрове развива линията на към този момент съществуващите цифрови високотехнологични офиси на Пощенска банка, като имплементира спомагателни новаторски детайли, които влияят пълноценно и вдъхновяващо върху всички сетива. По този метод клиентите от Premium сегмента могат да банкиратв оптимално дискретна конюнктура и да се възползват от безкомпромисния стандарт на обслужване в елитна конфиденциална атмосфера.

Същевременно Пощенска банка към този момент дава опция на своите клиенти, които употребяват услугата Premium banking, да организират и видео срещи със своя персонален банкер. Чрез новаторското цифрово решение те получават същото висококачествено и персонално обслужване, атрактивни отстъпки по артикули и услуги от богатото портфолио на банката, както и могат да аплайват за кредитен артикул.

„ В нашата банка предлагаме деликатно сегментирани артикули, точно ориентирани към съответните потребности на клиентите ни. Стремежът ни е да бъдем оптимално покрай тях и да им предоставяме чудесно обслужване, както вспециализираните ни офиси, по този начин и онлайн. Убедени сме, че новата услуга за видео среща, която оферират нашите специалисти от профилираните ни центрове за Premium Banking в цялата страна, ще е в допълнение улеснение за клиентите ни, ще им спести скъпо време и ще улесни всекидневието им, като по едно и също време с това те ще могат да разчитат на същото персонално отношение, което получават в клоновете ни. И след консултация ще могат да се възползват от точните финансови решения за тях, с цел да осъществят проектите си, без да ги отсрочват във времето “, разясняват от Пощенска банка.

Новата услуга е налична за всички физически лица, които попадат в сегмент Premium banking, ползващи Пакетна стратегия „ Premium “ или „ Premium Extra “ от Пощенска банка. По време на видео консултациите те ще могат да потърсят рекомендация за изискванията по потребителски, жилищен заем, кредитни карти, овърдрафт или непосредствено да аплайват за тях. Клиентите ще имат достъп и до спомагателна информация за разнообразни пакетни стратегии, депозитни и спестовни артикули, вложения във взаимни фондове, застрахователни артикули и пакети, предлагани от банката.

С видео срещата Пощенска банка внася добавена стойност дружно с в допълнение улеснение към множеството извънредни благоприятни условия, които към този момент предлага на своите клиенти от този сегмент. Те употребяват банкови артикули и услуги с атрактивни отстъпки и условия, както и лимитирани предложения за вложения във взаимни фондове, профилирана Premium CallCenter линия, опция за най-високото равнище на конфиденциалност посредством „ заключване “ на сметки. Услугата включва също по този начин и самостоятелно обслужване от персонален банкер – чиновник, който е зает да изготвя самостоятелни предложения при преференциални условия и е разполагаем за среща в комфортно за клиента време и място.

Видео срещите ще бъдат провеждани чрез приложението MS Teams, което е гратис за клиентите и се достъпва посредством линк, изпратен от специалист Premium банкиране на PC, Mac или мобилно устройство. Клиентът би трябвало да последва линка, който го води към присъединение към срещата.  

Повече информация за изискванията и преимуществата на новата услуга можете да научите на уеб страницата , като се свържете с специалист от или посетите някой от на Пощенска банка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР