Специализираната прокуратура и ГДБОП извършват процесуално-следствени действия на територията на

...
Специализираната прокуратура и ГДБОП извършват процесуално-следствени действия на територията на
Коментари Харесай

Румяна Арнаудова разкри подробности за спецакцията в Перник

Специализираната прокуратура и ГДБОП правят процесуално-следствени дейности на територията на Перник и Радомир през днешния ден против проведена незаконна група, която се занимава с рекет.

Това разкри представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова във връзка със спецакцията в Перник. „ Според нашата информация и доказателства, групата е съществувала от януари 2016 година до сегашния миг. До този час са осъществени 17 претърсвания и изземвания, авансово позволени от Специализирания углавен съд. Извършени са и две претърсвания при изискванията на необходимост. До момента са арестувани 5 лица по Закона за Министерство на вътрешните работи, разпитват се 5 очевидци пред арбитър, а преди този момент са разпитани в границите на следствието още 10 очевидци “, разяснява Арнаудова, представена от радио Фокус.

По думите й в днешната интервенция е взело участие и Бюрото за отбрана към основния прокурор. „ Продължават и все още следствените дейности. Повече информация Специализираната прокуратура ще може да заяви на следващия ден “, сподели още Румяна Арнаудова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР