Специализирана полицейска операция запротиводействие на престъпления, свързани с наркотици, е

...
Специализирана полицейска операция запротиводействие на престъпления, свързани с наркотици, е
Коментари Харесай

Специализирана операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотици се провежда в цялата страна - вижте резултатите в обл. Монтана

Специализирана полицейска интервенция запротиводействие на закононарушения, свързани с опиати, е извършена на 07.12. на територията на ОДМВР Монтана.

В хода на акцията са формирани 4 досъдебни производства, 2 бързи производства, 2-ма поданици на гр. Монтана са арестувани до 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) Монтана. Иззети са 20,45 грама наркотични субстанции.

При осъществена инспекция в затворническо общежитие от открит вид в гр. Бойчиновци в спално помещение от външната страна на прозорец в процеп на тухлена стена и на пода в трапезария са открити и конфискувани 3 полиетиленови пликчета, съдържащи 25 топчета с общо тегло 6,1 грама суха зелена тревна маса с външни белези на канабис.

При претършуване в стая на парцел в гр. Лом, населявана от 37-годишен локален гражданин, арестуван в районно управление (на МВР) Враца, е открита суха зелена листна маса с общо тегло 6,98 грама, реагирала при полеви наркотест на канабис.

След претършуване в апартамент в регионалния град, населяван от 23-годишна монтанска жителка, са конфискувани 7,36 грама суха зелена тревна маса и част от цигара, реагирали при наркотест на канабис.

Двама водачи на леки коли са арестувани до 24 часа за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Около 11,30 ч. на бул. " Св. Патриарх Евтимий " в регионалния град криминалисти от районно управление (на МВР) Монтана направили инспекция на лек автомобил " Алфа Ромео 147 " с монтанска регистрация, ръководен от 39-годишен локален гражданин.

Проба с техническо средство посочила, че лидерът ръководи под въздействието на амфетамини. Около 15,15 ч. на бул. " Монтана " при инспекция на лек автомобил " Опел Астра " с монтанска регистрация, ръководен от 23-годишна монтанска жителка, с техническо средство е открито, че шофьорката е под влияние на канабис.

Работа по случаите продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР