Специализирана полицейска операция се провежда в момента на територията на

...
Специализирана полицейска операция се провежда в момента на територията на
Коментари Харесай

Опит за убийство вдигна на крак полицията в Гълъбово

Специализирана полицейска интервенция се организира сега на територията на Гълъбово . Поводът е тежко закононарушение – опит за ликвидиране, с присъединяване на престъпно проявени лица. Задържан е 42-годишен мъж.

Инцидентът, който подвигна на крайник полиция и жандармерия в Гълъбово, е станал нощес в центъра на града, заяви на брифинг комисар Николай Колев, шеф на ОДМВР–Стара Загора. 

" След възникнал скандал сред престъпно проявени се е стигнало до прострелване на едно от лицата, взели участие в абсурда. Те са познати на полицията, имат неоправдателни присъди и са лежали в пандиза за осъществени закононарушения, свързани с разпространяване на наркотични субстанции и други Изясняват се претекстовете за случая В момента не престават процесуално - следствените дейности. Работи се по всички версии ", сподели комисар Колев   

Пострадалият 40-годишен мъж е без заплаха за живота. Все още се търси оръжието на закононарушението.

По случая за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи е арестуван Д.С., на 42 г.  С разпореждане на наблюдаващия прокурор той ще бъде притеглен като обвинен за това, че на 29.03.2022 година е направил опит съзнателно да умъртви другиго по метод и със средства, рискови за мнозина – закононарушение по член 116  алинея 1 т.6 вр. член 115 вр. член 18 алинея 1 от Наказателния кодекс, прецизираха от Прокуратурата.

При покачване на обвиняването на съображение член 64 ал.2 от Наказателно-процесуален кодекс ще бъде постановено задържане до 72 часа с оглед обезпечаване на лицето пред Окръжен съд – Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение.    

Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Стара Загора

В рамките на профилираната полицейска интервенция досега са тествани 128 лица, от които 17 престъпно проявени. Проверени са също 76 МПС,  открити са 28 нарушавания, за които са формирани съответните актове.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР