Специалистите по брачни взаимоотношения съветват дамите да избират половинка не

...
Специалистите по брачни взаимоотношения съветват дамите да избират половинка не
Коментари Харесай

Признаци, че мъжът до вас ще е лош баща

Специалистите по брачни взаимоотношения поучават дамите да избират половинка освен поради благосклонностите си, само че и въз основата евентуални бащински умения. Има мъже, на които отдалеко им проличава, че ще са положителни татковци. Те са грижовни, виновни, дипломатични. Умеят да управляват страстите си, демонстрират схващане, положителни слушатели и учители са. От тях сигурно един младеж може да вземе най-хубавият образец в живота. 
Какви обаче са признаците, че един мъж ще е неприятен татко?
 Какви са мъжете от другите зодии като татковци? Какви са мъжете от другите зодии като татковци?
Връзката сред бащата и неговите деца е специфична. В тази публикация сме извадили главните бащински черти на хората от другите зодии. П...
Той е цялостен лакомец
Ако един мъж мисли единствено и само за своите потребности и отхвърля да се преценява с другите хора, ще ви е мъчно да отглеждате деца с него. Не се заблуждавайте, че това ще се промени, когато малчуганите се появят. Дори и тогава той ще слага себе си преди всичко и няма да ви оказва помощ в развъждането на деца. 
Той не желае да поема отговорности
Мъжът ще е неприятен татко, в случай че по всякакъв начин отхвърля да се нагърбва с отговорности. Не желае да мисли за бъдещето ви дружно. Не желае да си откри постоянна работа. Отказва да възнамерява къде и по какъв начин ще живеете като семейство. Всичко това демонстрира, че ще му е мъчно да се оправи с ролята на родител.
Той не е грижлив
 От кои зодии са най-лошите татковци? От кои зодии са най-лошите татковци?
Не е елементарно да си родител, а още по-малко да си татко. Не е прелестно, само че би трябвало да си го кажем - от някои хора не стават толкоз положителни бащ...
Добрият татко се познава по това, че изпитва предпочитание да оказва помощ на всички и да се грижи за обичаните си същества. В началото на връзката си нямам по какъв начин да сте сигурни, че индивидът против вас в действителност е грижлив или се старае единствено тъй като желае да направи положително първо усещане. Въпреки всичко можете да заключите, че той е същински грижлив по това дали отглежда домакински любим или цветя вкъщи. Обърнете внимание също дали се грижи за вашия комфорт, или ви пренебрегва. 
Той се държи жестоко
Ако мъжът до вас се държи надменно, наскърбява ви и ви атакува злобно и при най-малкия спор, можете да сте сигурни, че няма да е измежду най-хубавите татковци. Нали въпреки всичко той би трябвало да е образец за децата, които ще отглеждате. Едва ли ще ги възпита добре, в случай че се държи неприятно и жестоко. 
Той не е комбинативен
При развъждането на дете постоянно се постанова родителите да влизат в непредвидени обстановки и да вземат решения доста бързо. Ето за какво те би трябвало да умеят да дефинират целите си, да правят по доста задания едновременно и да мислят в вероятност. Ако индивидът до вас е прекомерно муден и не е по никакъв начин предвидлив, ще му е доста мъчно да отглежда деца и да бъде добър татко за тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР