Специалисти от Американския център за палиативна грижа (област в здравеопазването,

...
Специалисти от Американския център за палиативна грижа (област в здравеопазването,
Коментари Харесай

Учени установиха какво сънуват хората преди смъртта

Специалисти от Американския център за палиативна грижа (област в опазването на здравето, фокусирана върху намаляването и предварителната защита на страданието на пациентите – бел. прев.) в Бъфало оповестиха изумително изобретение. В продължение на 10 години те проследявали сънищата на умиращи пациенти и разкрили, че малко преди да умрат, те имали характерни сънища.
Д-р Кристофър Кер разгласява резултатите от изследване, извършено върху над 13 000 души с друга здравна история, което демонстрира, че съвсем 88% от тях са имали преди гибелта. В 72% от случаите хората общували насън с умряли родственици и другари и в това време били обзети от „ топли “ усеща. Цели 59% сънували, че пътуват, че стягат багажа си или си купуват билет за „ последното пътешестване “. Някои даже пътували с трен или аероплан, а от дълго време умряли техни родственици били измежду спътниците, с които имали доста приятни диалози.
 Какво значи, в случай че сънуваме умрял човек Какво значи, в случай че сънуваме умрял човек
Значението и интерпретацията на сънищата постоянно са двусмислени. Но нормално сънищата за мъртвите могат да се поясняват като предупрежде...
Малък брой участници в изследването – 29% - споделят, че са виждали околните и приятелите си насън, само че единствено живи. Подобен брой – 28%, преди гибелта си са имали сънища, пресъздаващи разнообразни мемоари от предишното - събития и хора, които са останали в обичаните им мемоари.
Изключение били тежко болните деца, които умирали. Те постоянно сънували умряли домашни любимци, а също и някои възрастни, само че не можели да си спомнят кои.
Както означи доктор Кер, такива сънища нормално стартират 10 до 12 седмици преди гибелта. За три седмици честотата им се увеличавала, сънищата ставали по-живописни, а облиците по-ярки.
за това събитие. Напълно допустимо е с приближаването на гибелта да стартират да се появяват някои промени в човешкия мозък, водещи до появяването на такива сънища. Това, в което респондентите твърдят, е че сходни сънища имат извънредно успокоителен резултат върху тях и доста облекчават страха приближаващата гибел.
 Как да разберем дали сънищата ни са оракулски Как да разберем дали сънищата ни са оракулски
Може би си водите дневник на сънищата или сте забелязвали някакво съвпадане сред ваш сън и последващите събития денем? Дори да ня...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР