Специалисти на американския портал Eat This, Not That! разкриха какви

...
Специалисти на американския портал Eat This, Not That! разкриха какви
Коментари Харесай

Никога не правете това нещо, ако сте на над 40 години

Специалисти на американския портал Eat This, Not That! разкриха какви привички могат да бъдат рискови за хората над 40 години. Те обясниха на кои аспекти от живота би трябвало да обърне внимание тази възрастова категория. 

Така да вземем за пример, доста от нейните представители не упражняват мозъка, макар че такива упражненията оказват помощ за образуване на нови невронни връзки. Освен това би трябвало да се следи стойката, чието положение е значимо за всекидневието. Лекарите показаха и главното изискване за физическа интензивност – сигурността. Независимо от разнообразието и натовареността на упражненията, този фактор би трябвало да се взема поради, с цел да се предотвратят пострадвания. 
Знаете ли по какъв начин паленето на свещи въздейства на здравето ви?
Паленето на свещи основава уют и приятна атмосфера. Но знаете ли, че веществата, които се освобождават при горенето им, надалеч не са безо...
Прочети повече
Експертите приканиха хората над 40 години да наблюдават тежестта си и да се пробват да не го наддават, което в действителност е предварителна защита против рака. Те поучават хората от тази категория да си наблюдават кръвното налягане, което визира освен работата на сърцето, само че и на бъбреците. Също толкоз значимо е да се прави постоянна колоноскопия и да се заобикалят вечерните празненства. Мъжете са насърчавани да следят простатата си, да ревизират и следят равнищата на тестостерон в тялото. 

По-рано лекарите приказваха за привички, ускоряващи стареенето. Те окачествиха честото гледане на телевизия като " катализатор " на този развой.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР