Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Mercedes-Benz- BRABUS,

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили от портфолиото на Mercedes-Benz-
BRABUS,
Коментари Харесай

BRABUS 800 SUV Coupe: 800 конски сили и 3.4 секунди от 0 до 100 км/ч

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Mercedes-Benz- BRABUS, употребява Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupe за проекта си наименуван BRABUS 800 SUV Coupe.

BRABUS 800 SUV Coupe, за което от компанията коментират, че е единствен представител в своята лига, разполага с осемцилиндров задвижващ елемент, който след намесата на екипа на тутинг компанията е в състояние да генерира оптималната мощ от 800 конски сили (+188 к.с. спрямо базото) и оптимален въртящ миг от 1000 Нм.

Внушителният със своите габарити BRABUS 800 SUV Coupe дава обещание опция за реализирането на класическото ускорение от 0 до 100 км/ч за единствено 3.4 секунди и движение с оптималната скорост от 280 км/ч (електронно ограничена).



Традиционно за всички върхови изпълнения на BRABUS, и BRABUS 800 SUV Coupe идва със специално създаден екстериорен карбонов пакет, неповторими за проекта 24-цолови джанти, особено разработен интериор с спомагателни украшения, нова стоманена спортна изпускателна система и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР