Специалистът по задвижването на четирите колела Subaru сега пуска изцяло

...
Специалистът по задвижването на четирите колела Subaru сега пуска изцяло
Коментари Харесай

Subaru Solterra и с дизайнерски пакет Ste

Специалистът по задвижването на четирите колела Subaru в този момент пуска напълно електрическия кросовър SUV Solterra по улиците с дизайнерски пакет STe. Електрифицираната спортна обшивка („ Sport Trim electrified “ - STe) има свои лични неповторими акценти и е налична за поръчка в този момент.

Електрическият SUV се движи върху лъскави черни 20-инчови алуминиеви джанти с Y-образен дизайн, разширителните елементи на калниците и тапицерията на калниците са боядисани в цвета на автомобила. Облицованата радиаторна решетка и задната част също са украсени с тримерен надпис STe. Финалните линии в интериора се допълват от извънредни мокетени стелки с бродирано STe лого.

Пакетът STe, който може да бъде поръчан за 3500 евро, се предлага като алтернатива от междинната линия на съоръжение Platinum. Solterra Platinum, разполагаем на цени, започващи от 60 990 евро целесъобразна цена, има доста функционалности. Стандартното съоръжение включва първокласна аудио система от Harman/Kardon, отопление на седалките и кормилото, електрически регулируеми предни седалки с висококачествена реплика на кожа, LED амбиентно осветяване, индуктивна зарядна станция за смарт телефони и външни огледала, които се спускат автоматизирано при придвижване на заден ход.

Solterra се задвижва от два електрически мотора с мощ 80 кВт/109 к.с. на предната и задната ос, всеки от които развива 169 Нм въртящ миг. Литиево-йонната батерия от 71,4 кВтч разрешава пробег до 466 километра (според WLTP), преди да се наложи къса пауза за зареждане: батерията се зарежда до 80 % за към 30 минути на 150 кВт станции за бързо зареждане (DC), съгласно производителя. Subaru неотдавна усъвършенства в допълнение способността за бързо зареждане на своя електрически SUV със софтуерна актуализация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР