Спецакция тече и в Комисията по хазарта. По неофициална информация

...
Спецакция тече и в Комисията по хазарта. По неофициална информация
Коментари Харесай

Спецакция и в Комисията по хазарта

Спецакция тече и в Комисията по хазарта. По неофициална информация има арестувани. Прокуратурата ревизира за първи път държавния орган преди седмица.

От рано тази заран се организира и спецоперация в офисите на предприемача Васил Божков. Специализираната прокуратура и Министерство на вътрешните работи влязоха във компании на предприемача. Засилено полицейско наличие има пред постройката на неговия " Нове холдинг ", която се намира на улица " Московска " № 43 в София. Прокурори и следователи влязоха в офиса на " Националната
лотария " на улица " Фритьоф Нансен ". Служителите там не работят, постройката е цялостна с полиция.

Освен това се претърсва и някогашна резиденция в парк „ Витоша “, за която също се счита, че е обвързвана с предприемача.

Към момента няма информация каква е повода за претърсванията на полицията и прокуратурата. От Министерство на вътрешните работи не удостоверяват, само че и не отхвърлят информацията за полицейската акция.

Акцията се организира в деня, в който поправките в Закона за
хазарта, предвиждащи извънреден държавен монопол върху лотарийните игри, влизат на първо четене в Народното събрание. Депутатите ще гледат плана на Валери Симеонов незабавно откакто гласоподават вота на съмнение против кабинета „ Борисов ” 3.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР