Спецакция от страна на ГДБОП се оказала на грешен адрес. Миналата

...
Спецакция от страна на ГДБОП се оказала на грешен адрес. Миналата
Коментари Харесай

Как ГДБОП влязоха с взлом по погрешка?

Спецакция от страна на ГДБОП се оказала на неверен адрес. 

Миналата седмица маскирани барети разрушиха входната врата и нахлуха в жилището на семейство от столичния квартал " Левски Г ".

За ужасяваща обстановка описа пред bTV пострадалата Десислава Крумова. " Аз се разсъниха в 6 без 5 от огромен тропот, от побутване на външната врата на входа. Показах се на прозореца и попитах какво става, кой бута. Един господин се появи и сподели " Тихо, госпожо, ние сме от ГДБОП ". Аз ги попитах къде отиват и кого търсят. Вика: " Тихо, безшумно, против вас отиваме ". Викам: " Как против нас? " Там живеят децата ми. Младо семейство с дете, с бебе ". Виждам доста хора с качулки, с автомати, стартират да блъскат вратата, да разрушават, да крещят ", спомня си дамата.

Спецгрупата нахлули в жилището и блъснали на пода нейната щерка и шурей ѝ. Пострадалият твърди, че откакто са му поставили белезници, са употребявали електрошок и са го удряли по главата, а също видял, че ритали брачната половинка му, която неотдавна била родила.

Малко по-късно се появил шефът на на баретите и се извинил, като споделил, че такива неща се случват, а виновността била в навигацията. 

Директорът на ГДБОП Любомир Янев удостовери за случая. „ Обект на вътрешна инспекция в Министерство на вътрешните работи е. Когато приключим инспекцията, ще ви дадем информацията ”, сподели той за БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР