Спете чисто голи, за да се радвате на добро здраве,

...
Спете чисто голи, за да се радвате на добро здраве,
Коментари Харесай

Спете голи, за да сте здрави

Спете чисто голи, с цел да се радвате на положително здраве, безапелационни са учените.

Оказва се, че в случай че спите с долни дрехи в топлите месеци може да навредите на здравето и най-много на оплодителните си качества. Това се отнася най-много за мъжете.

Американските експерти изясняват, че в случай че сте облечени по време на сън, не позволявате на тялото да диша. По този метод има причина за развиването на бактерии, изключително в случай че бельото ви е от синтетична материя.

 underwear

Американската гинеколожка доктор Алиса Дуек разкрива, че в случай че спите голи, ще избегнете освен кожните раздразнения и инфекции, само че и ще спомогнете за охлаждането на тялото, което от своя страна способства за намаление на кръвното налягане. А това е изключително значими за дамите в менопауза, които страдат от горещи талази.

Ако обаче, не можете да си легнете в този тип, то най-малко залагайте на по-свободни тениски и къси панталони, които да разрешават на тялото да диша.

Урологът доктор Брайън Стайкснър пък изяснява по какъв начин тясното долни дрехи се отразява на мъжете. Оказва се, че то може да докара много съществени проблеми за оплодителните им качества. Тесните слипове и боксерки пристягат интимните елементи и това въздейства неподходящо върху качеството на семенната течност.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР