Спешна операция е претърпяла Мис България Нанси Карабойчева. Красавицата напусна

...
Спешна операция е претърпяла Мис България Нанси Карабойчева. Красавицата напусна
Коментари Харесай

Мис България по спешност в болница след „Фермата“. Оперираха я, едва се изправя на крака

Спешна интервенция е претърпяла Мис България Нанси Карабойчева. Красавицата напусна наложително стопанството, откакто получи тежка контузия, предава България Днес. Нанси скъса предна кръстна връзка, имаше разкъсване на вътрешна стабилизираща връзка и строшаване на поддържащата кост на хрущяла на колянната става.
„ И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, само че ще е належащо много време. Още съм с патерици, към този момент втори месец. След 20-30 дни ще стартира да стъпвам по малко на крайници “, написа Нанси във фейсбук профила си.
И добави:
„ Финална оценка на вредите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я напълно от сухожилие от задното ми бедро), разкъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушавания по латералните връзки – колатералната по-леко, което би трябвало да зарасне единствено, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я следим дали ще се възвърне изцяло. На което ужасно доста се надявам, с цел да не са нужни спомагателни интервенции.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР