Спектакълът Театърът на твоята история“ отново гостува в Бургас. Той

...
Спектакълът Театърът на твоята история“ отново гостува в Бургас. Той
Коментари Харесай

"Театърът на твоята история" гостува в Бургас

Спектакълът „ Театърът на твоята история “ още веднъж гостува в Бургас. Той ще се играе  в експо център „ Флора “ тази събота, 26 март. Той е на с офийския плейбек спектакъл „ Тук и в този момент “. Това е импровизационен спектакъл основан у нас през 2013 година, екипът му има над 200 представления в столицата и страната, а другояче този тип театри съществуват от 47 години и са доста известни в Европа.

„ Това е един неповторим, споделен изобретателен развой с присъединяване на публиката, който е несравним и се случва единствено тук и в този момент. Диалогът, музиката, изиграването- всичко е непринудено – както на сцената, по този начин и в цялостния театър, тъй като представлението се случва посредством съвместен непрекъснат продан сред аудитория и екип “, описа Цвета Балийска, която е диригентът т.е. връзката сред публиката и актьорите.

Музиката е на Константин Кучев, вземат участие актьорите Цветина Матова, Звездомира Георгиева, Пламен Петков, Деница Христова.

„ Театър на твоята история “ следва на 26 март/събота/ от 19 ч. в експоцентър Флора. Събитието се реализира с финансовата поддръжка на Министерство на Културата.
повече може да чуете в звуковия файл:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР