Спечелване на три мандата във Велико Търново. Това си постави

...
Спечелване на три мандата във Велико Търново. Това си постави
Коментари Харесай

Партията на Слави с цел за Велико Търново: 3 мандата

Спечелване на три мандата във Велико Търново. Това си сложи за цел партията на Слави Трифонов " ИТН ", откривайки акцията си в старопрестолния град.

Партията влиза в идните избори с новото лого " Време е за друго ". Това значи, че е пристигнало времето за друга България, в която шкафчетата, чекмеджетата, кюлчетата, еврата, празните язовири за няколко милиона, не са естествена панорама, сподели при откриването на предизборната акция юристът Момчил Иванов - регионален координатор на " ИТН " и втори в листата. Водач е топ имунологът проф. Андрей Чорбанов, началник на Лаборатория по пробна имунология в Института по микробиология „ Стефан Ангелов “ на Българска академия на науките.

Момчил Иванов акцентира, че партията има сериозната упоритост да бъде първа политическа мощ във Великотърновска област след идните парламентарни избори.

Листата на партията е с 16 претенденти, добре уравновесена, а в състава й са 11 господа и 5 дами, уточни Момчил Иванов. Средната възраст е 43 години. Кандидатите са със солидно обучение - част от тях са приключили във Виена и в Сорбоната, хора с богат опит в построяването на личен бизнес и мениджмънт.

" Тази листа несъмнено ще бъде изненадата натези избори за Велико Търново ", уточни Момчил Иванов.

На 11 юли, хората, които гласоподават с бюлетина 22, ще покажат, че борбата за България има смисъл. Успяхме да създадем първата крачка, не трябва да се опасяваме да създадем втората крачка, по тази причина приканвам за интензивност и отговорност, сподели той.

Местният ръководител на партията предизвести, че в границите на предизборната конкуренция ще има доста провокации и операции от другите по този начин наречени партии на статуквото, само че все пак локалната конструкция на партията " ИТН " ще води положителна акция, в която ще бъде даден глас на специалистите и съумелите хора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР