Спасената бременна жена в Пирин е загубила бебето си. Това

...
Спасената бременна жена в Пирин е загубила бебето си. Това
Коментари Харесай

Трагедията е голяма. Какво стана с бременната жена, спасена в Пирин

Спасената бременна жена в Пирин е изгубила бебето си. Това заяви шефът на болничното заведение в Разлог доктор Радка Божикова.

-->
„ Беше направено всичко належащо, с цел да може да се спре кървенето. Пациентката е знаела, че бременността не се развива, както би трябвало “, изясни доктор Божикова пред bTV. Според нея дамата е изгубила бебето си най-вероятно в резултат на високата надморска височина, физическото натоварване.

В събота планински спасители и боен хеликоптер помогнаха на бременна жена, която бе получила щедро кръвотечение. Акцията е светкавична и дамата е превозена с хеликоптер до болничното заведение в Разлог.

„ Сигналът е подаден в 15:38 часа за 36-годишна жена с щедро генитално кървене.  Беше направена съвършена организация, пациентката беше свалена до място, където да може да кацне вертолетът. Тя беше превозена до болничното заведение, очакваше я екип от акушер-гинеколог, анестезиолог, реаниматор. Бяха оказани нужните дейности за бързо прекъсване на кървенето “, изясни доктор Божикова.

Тя е била в 11 гестационна седмица, сега е в устойчиво положение и се усеща добре.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР