Спартак Варна отстрани Локомотив София от Sesame Купа на България.

...
Спартак Варна отстрани Локомотив София от Sesame Купа на България.
Коментари Харесай

Спартак шокира Локо след дузпи и е първият 1/4-финалист за Купата


Спартак Варна в профил Локомотив София от Sesame Купа на България. След постоянното време и продълженията резултатът остана 0:0 и се стигна до дузпи, където Георги Георгиев избави две осъществявания.

В 2-ата минута Мехмед Сабри проби по десния фланг и центрира в наказателното поле на Локомотив София, само че Георги Георгиев се намеси. През първата част нямаше нито един прецизен удар, като имаше повече борба, без съвсем никаква игра.

В 51-ата минута Симеон Мечев насочи първия прецизен удар в дуела, само че той не затрудни Георгиев. Пет минути по-късно Ивайло Найденов стреля от границата на наказателното поле, само че осъществяването му бе избавено от Георги Георгиев.

В 89-ата минута Димитър Митков бе покрай това да открие резултата. Нападателят засече центиране на Бруно Франко. Митков стреля с глава, само че ударът му срещна левия непряк дирек на вратата на Георгиев.

В продълженията бавното движение на игра продължи и двата тима още веднъж не сътвориха рисково състояние. Логично се стигна до дузпи.

0:1 Александър Цветков

0:1 - Красимир Станоев (вратарят на гостите спасява)

0:2 - Виктор Митев

0:2 - Симеон Мечев (вратарят спасява)

0:3 - Атанас Зехиров

1:3 - Димитър Митков

1:4 - Ахмед Ахмедов
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР