Треньорът Стойчо Стоев заяви, че е решил да напусне Локомотив

...
Треньорът Стойчо Стоев заяви, че е решил да напусне Локомотив
Коментари Харесай

Извънредно: Стойчо Стоев подава оставка

Треньорът Стойчо Стоев съобщи, че е решил да напусне Локомотив (София) след 4-ата поредна загуба на тима.

Тя пристигна след позволен домашен поврат до 1:3 против новака Етър (Велико Търново) точно на 94-годишния рожден ден на столичните „ железничари “.

„ Не полагаш ли сърце, състезателен хъс и агресия… приписвам го даже и на слабохарактерност. Играем против тим с дребен точков актив и отново се тормозим. Съвсем друго се получава от това, което упражняваме и пожелаваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с упоритостта нещо да трансформира и да основа порядъчен тим. Не виждам по какъв начин ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това леке няма по какъв начин да го изтрия “, сподели Стоев.

„ Шансът да размисля е незабележим. Разочарован съм, когато виждам в профил и съм безпомощен в поредност от мачове. Направихме толкоз доста механически и тактически неточности. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само следим и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкоз доста неточности. Играем единствено на крайник и обратно. Не търсим празните пространства. Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са сложни. Неувереността на играчите ме разочарова “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР