Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич нямаше как да

...
Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич нямаше как да
Коментари Харесай

Дончич се закани на Левски след отпадането за Купата

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич нямаше по какъв начин да не бъде отчаян, откакто тимът му отпадна от шампионата за SESAME Купа на България след домакинска загуба от Спартак Варна след осъществяване на дузпи с 1:4, като постоянното време и продълженията приключиха 0:0.

„ Преди мача знаехме, че Спартак Варна е добър тим с качествени футболисити, който играе добър футбол, за А Група. Знаехме, че те ще се затворят и ще опитат да ни санкционират на контраофанзива. Първото полувреме го проспахме. Влязохме в ритъма на Спартак Варна, които желаеха да мине времето. Второто полувреме влязохме добре, играхме бързо и имахме нашите обстановки. Жалко е, че не успяхме да вкараме гол, когато играхме добре. Теренът и времето се смениха, само че това не е опрощение, тъй като това е и за двата тима. Не успяхме да пробием отбраната им. Дузпите са до шанс. Вдигаме главите горе и гледаме напред за шампионата “, съобщи Дончич след края на дуела в стадиона в столичния квартал „ Надежда “.

„ Не, нямаше подценяване, цяла седмица приказваме кой идва тук. В нахлуване нямаме задоволително изобретателни футболисти и през днешния ден това се появи. Не успяхме да преодолеем положителната отбрана на Спартак Варна през днешния ден “, отхвърли подценяването наставника на Локо София.

Той разяснява късата пейка на заставам отбор: „ Калоян Кръстев не е в най-хубавото си положение и на подобен терен, в подобен мач, не желаех да го пущам, тъй като мъчно ще влезе в ритъма на играта. Момчетата, които играха второто полувреме, играха добре. Освен Бруно, който се оплака от травма, нямаше потребност от смени “

„ Да, този мач ще е различен тип мач. Играем против един от най-хубавите тимове в България. Тактиката ни ще е друга, подготовката ще е друга. Надявам се бързо да забравим загубата. Искахме да продължим този мач за Купата и тази загуба и да се опитаме идващият понеделник да изненадаме Левски и да вземем точка или да победим “, съобщи Дончич за идния мач с Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР