Спартак Варна излиза срещу узбекистанския ФК Навбахор във втората си

...
Спартак Варна излиза срещу узбекистанския ФК Навбахор във втората си
Коментари Харесай

Спартак ще изиграе контрола с узбекистанския ФК Навбахор

Спартак Варна излиза против узбекистанския ФК Навбахор във втората си контролна среща от подготвителния лагер в Турция. Двубоят е през днешния ден, 27-и януари от 16.30 ч. на терена на Папийон Спортс Център в Белек.

Голмайсторът на " соколите " Ахмед Ахмедов ще може да запише игрови минути в инспекцията. Нападателят се възстановяваше от разтежение и пропусна първата контрола от лагера с Ротор. След следени физически натоварвания контузията му отшумява и Ахмедов ще се включи в игрова конюнктура. Така треньорът Росен Кирилов ще може да разчита на всички играчи.
 Спартак (Варна) разгласи още една контрола
Спартак (Варна) разгласи още една контрола

" Соколите " ще се изправят против узбекистанския Навбахор

Съперникът е тим от град Наманган, учреден през 1978-а година Веднъж в историята си е ставал първенец и приключи на трето място в шампионата на Узбекистан за 2023-а година Селекцията на треньора Самвел Бабаян е оценена на съвсем 8 милиона евро, като в нея попадат и няколко европейски футболисти.

ФК Навбахор направи тъждество 2:2 с съветския Оренбург в контролна среща. С този отбор ще се срещне и Спартак на 03.02. Узбеките се готвят за осминафиналните дуели в азиатската шампионска лига, където ще срещнат Ал-Итихад.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР