Спадът на доверието в БСП и все по-отдалечаващата се мечта

...
Спадът на доверието в БСП и все по-отдалечаващата се мечта
Коментари Харесай

Марешки: Радев няма гласове, за да ги налее на БСП

Спадът на доверието в Българска социалистическа партия и все по-отдалечаващата се фантазия да завоюват идните избори е разумна развръзка след раздорите измежду социалистите. „ Нелепо е и упованието на алените, че видите ли Румен Радев ще им даде гласове. Юмручната му площадна изява през предишното лято отблъсна доста българи”, сподели в отговор на журналистически въпрос водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той призна, че при срещите му с хората в страната, идват и възрастни социалисти, които му споделят, че ще гласоподават за Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, поради мощните обществени ограничения, които чакат от дълго време, само че техните- Българска социалистическа партия, не им обезпечават. Най-вече те желаят безвъзмездни медикаменти за възпитаници и пенсионери над 65г. Това е голям проблем за милиони хора у нас –големите разноски за лекуване. „ Нали Българска социалистическа партия години наред ни убеждават, че техният главен електорат са възрастните хора. Защо нищо не направиха за тях, до момента в който управляваха няколко пъти през последните 30 години? Защо доведоха страната до подобен колапс, че пенсиите бяха рухнали до 3 $, а спестяванията на милиони хора се стопиха за една нощ? И в този момент да искаш тези отрудени българи да те поддържат още веднъж, е безсрамие и дебелоочие”, съобщи Веселин Марешки. Той прикани честните социалисти повече да не се оставят да ги лъже върхушката на „ Позитано”, да мислят първо за себе си и да гласоподават с 24, с цел да изпратят в Народното събрание честни хора, които в действителност ще се погрижат за тях. Той напомни нещо важно- нито един път нито Радев, нито Нинова, нито който и да било от Българска социалистическа партия, е загатнал обществено казуса с картелите в горивата – една от главните аргументи за бедността в България. „ Това приказва единствено какъв брой са подвластни и какъв брой са лицемерни. Уж лява, обществена партия, а пази тези, които 30 години ограбват хората”, сподели още Марешки.

Ще напомним, че единствено преди дни Върховен административен съд излезе с огромна вест -съдът постанови, че цените в неговите бензиностанции са действителни, а не дъмпинг, както четири години твърдяха седем компании от сектора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР