Созопол ще изиграе своята първа контролна среща от зимната подготовка

...
Созопол ще изиграе своята първа контролна среща от зимната подготовка
Коментари Харесай

Созопол се изправя срещу моряците в Каблешково

Созопол ще изиграе своята първа контролна среща от зимната подготовка против Черно море. Двубоят е на 16-и януари /събота/, от 14:00 часа, на стадиона в Каблешково, а "моряците " ще върнат жеста на "небесносините " и ще пътуват от Варна за контролата. Морският отбор продължава с двуразовите тренировки, а поради неприятните метеорологични условия, през вчерашния ден възпитаниците на Маргарит Димов се готвиха във фитнеса следобед, а преди обяд правеха крос на стадиона.

"Небесносините " не престават да мерят сили с тимове от efbet Лига, с цел да бъдат на равнище преди началото на шампионата от Втора лига, който се възобновява на 13-ти февруари.

Селекцията продължава, а към отбора ще се причислят най-малко още 4-ма футболисти в околните дни. Засега от новите със Созопол тренира само Борис Тютюков, който се причисли от Литекс. Останалите нови ще бъдат показани в по-късен стадий от подготовката. Предстои и снимането за календар в идващите седмици, като бъде окомплектован тимът.

Днес следобяд футболистите ще минат наложителните бързи проби за COVID-19, а по-късно не престават с тежките физически натоварвания от зимната подготовка.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР