Соцлидерката иска оставки, мълчи за ВНС и конституциятаСлед цял ден

...
Соцлидерката иска оставки, мълчи за ВНС и конституциятаСлед цял ден
Коментари Харесай

Нинова проговори за плана Борисов

Соцлидерката желае оставки, мълчи за Велико народно събрание и конституцията
След през целия ден безмълвие и укори за това от страна на съпартийци, Корнелия Нинова реши да проговори за проекта " Борисов ", който планува нова конституция, Велико Народно заседание и правосъдна промяна. Нинова написа пост във Facebook.

ВИЖ ОЩЕ: Кирил Добрев: Ще върна Българска социалистическа партия на върха (ВИДЕО)

" Темата за привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията се слага не за пръв път на вниманието на българското общество ", сподели Нинова и  още веднъж желае оставката на Борисов, тъй като, по думите й, " той няма престиж да направи сериозна промяна ".

" Борисов е знак на разграждането на държавността и няма по какъв начин да е въплъщение на рестарта й ", написа още Нинова. И продължи: " Този парламент е привършен. Той е с най-ниско институционално доверие. Той няма престиж да направи сериозна промяна. Пътят е оставка на държавното управление, нови избори, парламент с ново доверие - едвам тогава сериозен диалог за смяната на модела. ".

Нинова обаче мълчи, че позицията на Българска социалистическа партия до момента постоянно и била против Велико народно събрание и нова Конституция. Именно това настояха да гласоподават за следващ път на пленум и 100 членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия в писмо до партийното управление, обезпокоени от гласовете за смяна на Конституцията и Велико народно събрание, които се чуха на митингите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР