Социалните в Сандански са били запознати с тежките проблеми в

...
Социалните в Сандански са били запознати с тежките проблеми в
Коментари Харесай

Нови зловещи подробности за закланите деца

Социалните в Сандански са били осведомени с тежките проблеми в фамилията на горския Георги Трайков и Кристина, с която той живее на фамилни начала и която нощес закла двете им деца, заяви struma.com. Преди два дни Георги и Кристина подписали отчет от изследване на обществените за средата в фамилията. Причината била правосъдният спор сред двамата кой да се грижи за децата.

Страшната покруса вцепени през вчерашния ден Сандански и цяла България. 32-годишната Кристина в положение на краен афект закла двете си деца – на 3 и 4 години и половина, с цел да отмъсти на Георги, който я заплашвал, че ще и отнеме Ивон и Васил. " Те желаеха да ми ги вземат, ето дано ги вземат в този момент ", сподели дамата пред полицията, когато бе задържана.

Родителите им се упреквали взаимно в принуждение, заяви още struma.com. Преди към месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите си, само че в следствие размислила и се върнала при Георги, макар несъгласието на майка и бaща й, взаимното им общуване да продължи. Родителите на Георги пък настояват, че младата майка постоянно изпадала в депресивни положения. За свадите знаят и всички съседи, които нощес чули писъците на децата, алармирали на 112.

„ Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла, и той влезнал с щурм - разрушил е вратата и се е обадил на 112 незабавно, полицията се е задействала незабавно ”, описа пред Българска национална телевизия кметът Сандански Атанас Стоянов.

В последния месец Кристина не беше добре, нещо ставаше в главата й, говореше несвързани неща, очевидно е отключила заболяване..., разясняват близки на дамата, представени от struma.com. Кристина ще бъде прегледана от специалисти психиатри за определяне на положението и претекстът за кървавото закононарушение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР