Социалните мрежи могат да бъдат много удобно, но и в

...
Социалните мрежи могат да бъдат много удобно, но и в
Коментари Харесай

Хванахме ги! С тези трикове никога няма да бъдете излъгани в Тиндър

Социалните мрежи могат да бъдат доста комфортно, само че и в това време безпределно подло място. А пък значително хора търсят същинската обич там. Защото, да си го признаем, да се запознаеш с някого в бар към този момент се брои за отживялост. И въпреки запознанствата онлайн да са най-хубавата алтернатива, доста от нас го вършат онлайн във всевъзможни приложения. Тиндър несъмнено води по известност, изключително в България. Някои го употребяват за развлечение, други завързват диалози с чужденци, с цел да си упражняват уменията по британски или различен език, а трети влагат всичките си очаквания, че ще открият индивида на живота си там. И последното може да бъде доста, доста рискова игра. Не единствено тъй като психопати има на всички места, в това число и в нета, само че и просто тъй като може да попаднете на подправен профил и когато пристигна моментът за срещата или среща въобще да няма, или да се окаже, че сте се уговорили да се видите с човек, който няма нищо общо с красавеца или хубавицата, с които сте си представяли. Гадничко, нали? Определено не е готино да ви изпързалят по този начин и по тази причина през днешния ден ще ви подскажем няколко трика, с които можете да разконспирирате подправения профил и надлежно да си спестите разочарованията.

 тиндър

Ако фотографията наподобява съмнително съвършена

Ще ви издадем една загадка - същинските хора с бутикови фотоси рядко можете да засечете тъкмо в Тиндър. Ако фрагментът е като плакат за холивудски филм и на него индивидът безумно наподобява на Чанинг Тейтъм, по-добре не залагайте огромни очаквания. В доста от случаите си проличава, че фотосите са свалени от Google или от Инстаграм на някоя звезда, само че в случай че индивидът се е постарал, може и да не проличи. Просто не разчитайте на консуматори, които наподобяват подозрително съвършени, красиви и сполучливи в мрежата. Всичко е машинация.

Ако няма никаква фотография

Или в случай че фотосите са с котенца, кученца, красиви места или въобще всичко друго, само че не и физиономията на този човек, би трябвало да знаете, че тук има нещо много гнило. И евентуално то не е за проявление. Много хора поставят сходни фотоси в други обществени мрежи, в което няма нищо притеснително, само че когато става дума за приложение за запознанства, по-добре не стигайте до среща. Защо му е на човек, който желае да завърже запознанство за секс или даже връзка, да се крие?

Липсата на информация

Когато сте си набелязали някого в Тиндър, наложително обърнете внимание на това, което той е написал в информацията за себе си. Дори и да не е доста, вярвайте, има значение. А в случай че няма никаква информация в полето за изложение - по-добре подминете този профил.

 тиндър

Ако заобикаля диалозите

Ако чатът ви се върти само към вариантите ви за среща и този човек заобикаля всевъзможен различен виртуален диалог с вас, нещата не са на добре. Винаги искайте телефонния номер на индивида, преди да се срещнете с него. В случай, че откаже да ви го даде, просто не отивайте. Най-малкото, което може да се случи, е да ви вържат тенекиена кутия. Но и това не е по никакъв начин прелестно, нали?

Говорите си доста, само че не си казвате нищо кой знае какво

Дори и не стигате до спогодба за среща. Иначе телефонът ви се тресе от известия. Много е допустимо този човек да е трагичен отшелник, който няма метод да се срещне с вас и просто желае да се усеща мечтан, даже и единствено в нета. А сходна преписка си е същинска загуба на време.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР