Социалната мрежа Facebook разреши рекламите на криптоборсата Coinbase, като първата

...
Социалната мрежа Facebook разреши рекламите на криптоборсата Coinbase, като първата
Коментари Харесай

Facebook разреши рекламите на криптоборсата Coinbase

Социалната мрежа Фейсбук позволи рекламите на криптоборсата Coinbase, като първата обява се появи в лентата на потребителите на 22 юли. Информацията показа генералният шеф и създател на платформата Брайън Армстронг.
Той сподели още, че експертите на Coinbase са „горди да бъдат първата криптовалутна борса, която е минала инспекциите на Facebook„. Армстронг означи, че това е още една опция за привличането на повече консуматори. „Ние станахме известни, когато биткойнът бе в напредък, само че това е несравнимо с броя на хората, употребяващи най-голямата обществена мрежа в света“ – сподели още генералният шеф на Coinbase.

Според докладите за първата половина на 2018 година, Фейсбук се употребява от към 2 милиарда души дневно. Това са консуматори от целия свят. А Coinbase е единствената платформа, която работи с криптовалути, в това число и с биткойни.

Да си напомним, че при започване на тази година Фейсбук стартира да блокира всички реклами, свързани с криптовалута, в това число и на биткойна. Тогава най-голямата обществена мрежа разгласи, че повода за това е, че „подобни изявления могат да заблудят потребителите и да ги накара да влагат в непроверени активи„.

В началото на годината, незабавно след Фейсбук, Twitter и Гугъл също не разрешиха рекламирането на криптовалути. Но наподобява в този момент Фейсбук смята, че това е било неточност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР