Социалистите са загубили невероятния си шанс да подкрепят правителство на

...
Социалистите са загубили невероятния си шанс да подкрепят правителство на
Коментари Харесай

Нидал Алгафари разкри как БСП изпусна златен шанс с ГЕРБ

Социалистите са изгубили невероятния си късмет да поддържат държавно управление на ГЕРБ-СДС и с това да ги държат с кадифена ръкавица от самото начало и да слагат всевъзможни условия. Това мнение показа пред Евронюз България пиар специалистът Нидал Алгафари.

Според него Българска социалистическа партия няма полза от нови избори, тъй като са създали прекалено много разноски. По думите му вероятността президентът да избере Българска социалистическа партия за третия мандат е нулева.
-->
„ Според мен Българска социалистическа партия ще дадат късмет с третия мандат на държавно управление дружно с ГЕРБ под предлог „ да се поправят “. Смятам, че Стефан Янев би могъл да направи държавно управление, задоволително са отдалечени от всички “, уточни още той и означи, че проф. Огнян Герджиков или проф. Георги Близнашки могат да бъдат положителни разновидности за министър председател.

Журналистът Иво Инджев пък предвижда, че най-вероятно вървим към предварителни избори. По думите на журналиста Българска социалистическа партия търсят излаз от задънената улица, в която са се вкарали, а отчаянието в партията е по-високо, в сравнение с при другите, поради низходящия тренд на електорална поддръжка към тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР