Социалисти поискаха в сигнал до червената избирателна комисия на "Позитано"

...
Социалисти поискаха в сигнал до червената избирателна комисия на "Позитано"
Коментари Харесай

Засечка в гласуването за лидер на БСП


Социалисти желаеха в сигнал до алената изборна комисия на "Позитано " 20 да бъде касиран изборът за ръководител на Българска социалистическа партия в Красна поляна.

Причината е, че в столична изборна секция гласуването е почнало без наличието на членове на изборната комисия. "Информирам ви за установени нередности в изборния развой в регион „ Красна поляна “, обл. София-град, СИК1 гр. София, ж.к. Красна поляна, бул. Вардар, бл. 34 ", написа в сигнала, оповестява.

"Кутията бе залепена без подписи. В 7,05 часа при дали своят вот 3 души се появи председстел на СИК, а в 7,35 часа се появи секретар на СИК, при дали своят вот 12 индивида ", се споделя още в известието за нередностите в Красна поляна. Според сигнала, откриването на изборния ден се е правело до 8 часа при съществуването на най-малко половината членове на СИК.

За тежко нарушаване се показва, че началото на изборния ден е почнало в 7,00 часа в наличието на член на СИК и ръководител на Районен съвет, а кутията е била залепена без подписи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР