Социалисти бранят Корнелия Нинова и организират подписка срещу оставката й.

...
Социалисти бранят Корнелия Нинова и организират подписка срещу оставката й.
Коментари Харесай

Червени бранят Нинова. Подписка срещу оставката й

Социалисти бранят Корнелия Нинова и провеждат подписка против оставката й. Второто издание на юбилейния 50-и конгрес се събира през днешния ден в НДК, с цел да направи оценка на резултатите от изборите и положението на партията. Делегатите би трябвало да установяват оставката на Нинова, подадена поради изборната злополука на Българска социалистическа партия и да започват процедурата за избор на нов ръководител.

" Призоваваме да се гласоподава срещу констатиране оставката на ръководителя Корнелия Нинова ", прикани обаче организацията на Българска социалистическа партия в Благоевград. Тя излезе с зов към конгреса.

" Ползвайки се от правото ни по член 10 т.1 от устава на Българска социалистическа партия ви призоваваме да гласуваме срещу констатиране прекратяването на пълномощията на ръководителя на Българска социалистическа партия, с което няма да станем съучастници в реализиране на дълготрайно преследваната цел на подмолни сили да бъде отстранена другарката Корнелия Нинова от управителни постове в партията и страната ”, написа в обръщението на благоевградските социалисти към делегатите на конгреса.

В средите на социалистите върви подписка за отдръпване на оставката на Нинова. Почти две трети от делегатите на конгреса към този момент се били подписали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР