Социалист натопил другаря си. Това стана ясно от извънреден брифинг

...
Социалист натопил другаря си. Това стана ясно от извънреден брифинг
Коментари Харесай

Радев ядосан на БСП: Топете се взаимно, но не намесвайте МВР

Социалист натопил другаря си. Това стана ясно от ексклузивен брифинг на вътрешния министър Валентин Радев в Народното събрание след обвиняванията на левицата, че Министерство на вътрешните работи тараши партийни документи на Българска социалистическа партия -Шумен.

Оказва се, че отстраненият чиновник на комисията за спор на ползи в Шумен излъгал, че не е членувал в Българска социалистическа партия. Прокуратурата издава разпореждане, с което задължава Министерство на вътрешните работи да ревизира има ли погрешно наличие в подадените документи, стана ясно от думите на силовия министър.

Валентин Радев напомни, че за тези служби се изисква политически неутралитет. Не бива по този начин да се слага под въпрос работата на толкоз чиновници на Министерство на вътрешните работи, ядоса се той. Не одобрявам такова отношение към чиновници на Министерство на вътрешните работи, сподели още Радев. Нямаме неточност в дейностите си, уточни министърът. Ако имат вътрешни проблеми, да си ги вземат решение по различен метод, не намесвайки полицията, прикани Министерство на вътрешните работи шефът.

Припомняме, че соцлидерът Корнелия Нинова настоя основният прокурор Сотир Цацаров да ревизира районната прокуратура в Шумен. Тя посочи, че Министерство на вътрешните работи получили предписание да ревизират кои хора са взели участие на съвещания на общинските структури на Българска социалистическа партия в Шумен.

Според водача на алените, в случай че това се окаже истина, прокуратурата в Шумен е била употребена за политическа поръчка.

Нинова пита и МВР-шефа за какво ведомството му ревизира членове на Българска социалистическа партия.

Социалистката подчертава, че член на Българска социалистическа партия е уволнен поради партийно участие, даже му е формирано и произвеждане. Тя посочи, че не чака съответни дейности от Радев, само че се надява основният прокурор да каже изпълнявана ли е политическа поръчка за случая в Шумен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР