Соня Колтуклиева показа как Кирил Петков разговаря със Спас Русев

...
Соня Колтуклиева показа как Кирил Петков разговаря със Спас Русев
Коментари Харесай

Слави Трифонов за Кирил Петков: ,,Гузен, негонен бяга!“, защото върши мръсна работа

„ Соня Колтуклиева сподели по какъв начин Кирил Петков беседва със Спас Русев в лоби бара на изтъкнат столичен хотел. Като видя, че го снимат, Кирил Петков незабавно напусна Спас Русев и избяга от масата, без даже да си заплати сметката. Българският народ е умен и има сентенция, която безусловно отива и на Кирил Петков, и на обстановката. Тя гласи: „ Гузен, негонен бяга! “
Това написа в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.
Според неговата оценка, в случай че това е била една разумна среща сред български политик и огромен вложител, Кирил Петков нямаше да избяга по този начин позорно.
„ След като бяга по този начин гузно, значи това е скрита среща, която касае скрити неща, които се случват под масата. Това е толкоз очевидно и в същото време толкоз прикрито за огромна част от българските медии. Визирам трите национални малките екрани. Но истината си е истина, Кирил Петков се видя със Спас Русев, по-късно гузно избяга, тъй като прави мръсна работа и никой не може да го скрие. Ето аз, да вземем за пример, имам фейсбук профил и свободно приказвам, каквото желая, тъй като свободата на словото е в интернет “, написа още Трифонов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР