Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукТази сутрин в Нова телевизия,

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукТази сутрин в Нова телевизия,
Коментари Харесай

Променкаджиите превърнаха нашата Родина в болница и хвърлиха българите на ръба на нервна криза

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Тази заран в Нова телевизия, депутатът от “Продължаваме смяната ” беше запитан от водещите Виктор Николаев и Мира Иванов има ли напрежение в групата, в случай, че през вчерашния ден Радослав Рибарски и Венко Сабрутев са се сблъскали в парлаентарната комисия по енергетика. Впрочем, не е било единствено спор в разнопосочното гласоподаване, съгласно очевидци – депутати и чиновници на Народното събрание, Радослав Рибарски е наритал Венко Сабрутев и му се е разкрещял, което беше отразено в детайли в ПИК.

Плевенският хартиен тигър и подправен воин от абсурда “Капитан Андреево ” с ехидна усмивка хвърли тиня върху медиите. Аз, вика Христанов, предходната седмица разбрах, че Радослав Рибарски бил умрял, а той си е жив и здрав.

Еййй, аланкоолу, твоят съгражданин, с който първо бяхте гневни врагове – Има Такъв Народ против Политическа партия, а след това попаднахте дружно в Политическа партия, разгласи сътрудника си за починал.

Ето, Христанов, истината!

8 ноември. От Facebook профила на Ружа Райчева, щерка на Андрей Райчев, журналистка от Офнюз:

“Отиваме с колежки да търсим Радослав Рибарски от Политическа партия за въпрос. Пред стаята им- Радостин Василев.

Като стана ясно кого търсим. Василев ни сподели: „ Той умря ”, и се хили. Вече не знам дали да го приема насериозно … ”

Че то пък кой въобще приема Руди насериозно?!

Словоблудецо Христанов, още не си споделил ти ли беше в колата на НСО, която за малко да провокира верижна злополука в Кресненското дефиле! Наказаха водача, а ти се изпокрѝ.

Христанов, не ме крадѝ! Казваш, че България била замязяла на болница в последно време. Аз го написах в понеделник, когато проф. Габровски получи мандата от президента Радев. Вие, Христанов, променкаджиите превърнахте нашата Родина в болница и хвърлихте българите на ръба на нервна рецесия. И ти, като заместник-министър на земеделието, имаш огромен принос за болестта.

Айде, скрий се, бе! Грам позор и срам нямаш ли?!

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР