Sony Interactive Entertainment, подразделението на Sony, което управлява популярната си

...
Sony Interactive Entertainment, подразделението на Sony, което управлява популярната си
Коментари Харесай

PlayStation спира всички доставки на хардуер и софтуер в Русия

Sony Interactive Entertainment, подразделението на Sony, което ръководи известната си подпора PlayStation, стопира всички доставки на програмен продукт и хардуер в Русия.

„ Sony Interactive Entertainment (SIE) се причислява към международната общественост в апелите за мир в Украйна “, сподели представителят на SIE Джо Тараборели в изказване, представено от The Verge. „ Преустановихме всички доставки на програмен продукт и хардуер, стартирането на Gran Turismo 7 и интервенциите на PlayStation Store в Русия. “ Тараборели добави, че Sony разгласи подаяние от 2 милиона $ на Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците и неправителствената организация Save the Children, с цел да поддържа засегнатите от нашествието.

В обособена обява Bungie, която е в развой на придобиване от Sony, съобщи, че работи за прекъсване на всички продажби и разпространяване на Destiny 2 в Русия и Беларус. Играчите в тези страни ще продължат да имат достъп до към този момент закупено наличие или да изтеглят безплатната версия, само че към този момент новите покупки са арестувани.

SIE следва образеца на компании като Activision Blizzard, Epic Games, EA, CD Projekt Red, Ubisoft и Take-Two за прекъсване на продажбите в Русия. Производителят на Xbox Microsoft също спря „ всички нови продажби на артикули и услуги на Microsoft “ в страната. Nintendo сложи своя съветски eShop в режим на поддръжка, защото неговият процесор за заплащане спря обработката на рубли и забави Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp от авансово плануваната дата на пускане на 8 април заради „ скорошни международни събития “.

Повече софтуерни вести може на намерите . 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР