Соковата диета, която мнозина смятат за някакво чудо, наистина води

...
Соковата диета, която мнозина смятат за някакво чудо, наистина води
Коментари Харесай

Соковата диета води до грозно отслабване и вреди на доста неща - slava.bg

Соковата диета, която мнозина считат за някакво знамение, в действителност води до намаляване. Но дали е това, което желаете и очаквате? На това сме посветили нашия сегашен лайфхак. Ще разберете дали е добре да пиете единствено фреш за закуска и в случай че го вършиме какво е оптималното количество, което не е проблем.

Лекарите предизвестяват – не е пълноценна замяната на десерт със сок, с нищо не оказва помощ, защото и фруктозата е същата като захарта. Соковата диета не е лечебна. Тя не оказва помощ на хората с доста отрови, както постоянно пишат в нета, тъй като на такива хора мястото им е в реанимацията. За всичките други 99,9% организмът самичък се оправя с балансирането им.

Учените потвърждават, че при отслабването със сокова диета ние губим вода – от това е и резултатът на свалените килограми, само че също по този начин и мускули. Когато я приключим, удовлетворени от кантара, от една страна, няма да бъдем удовлетворени от видяното в огледалото. Кожата увисва и жалкото е, че трупането на изгубените мускули ще изисква двойно твърдоглавие при спаднала мощ. Няма да остане време до ваканцията. Има и някои други неща, които желаеме да знаете.

Ако дълго и настойчиво пиете сок, който сте създали от моркови или тиква, ще имате жълти очи и всички ще ви питат дали нямате хепатит с тези „ белтъци”. Но пък ще бъде съвсем невероятно да изгорите на плажа – не е инцидентно, че продават множеството слънцезащитни препарати в оранжеви опаковки и ги обогатяват с каротин. Който се съдържа тъкмо в морковите и тиквите.

Няма научно доказателство на писанията във фейсбук, че фрешът от моркови може да се пребори с рак. Експертите настояват, че това може да бъде единствено съвпадане.

Препоръчваните 400 – 500 мл фреш от селъри заран, които повишавали настроението и сензационно намалявалия талията, се оказват прекомерно непрепоръчителни. При доста хора мечтаното ликвидиране на стомаха води до неприятни странични резултати като отичане и остри болки при огладняване.

Шампион по заплаха за организма обаче е непрекъснатата приложимост на сок от тиква, има даже смъртни случаи, тъй че в никакъв случай не го правете собственоръчно. Стига се до ботулизъм: води до тежки проблеми за нервната система.

Добър, само че в доста дребни количества е доматеният сок. Домашният е с 3 пъти по-високо наличие на витамин С от заводския. Сега е превъзходен сезон да си извършите. Майсторите споделят, че в случай че сложите малко недоузрели домати в него, ще бъде по-дълготраен и по-малко захарен – т.е., по-манекенски. Още по-полезен става с прибавяне на една очистена грижливо от семена алена чушка и малко магданоз. Не пийте повече от една чаша от 200 мл, тъй като единствено тя съдържа оптималната ви доза сол за деня. А няма и 4 чаши към този момент са НАД дневната норма нитрати – това към този момент е рисково, чиста отрова.

Умерената приложимост на доматен сок, който сме създали сами, качва равнището на ликопина, което е отлично за сърцето, изключително в жегата. Последните резултати от научните проучвания свидетелстват, че работи отлично на потентността на мъжете. Сперматозоидите стават по-подвижни, с по-гоям размер, с по-добра форма.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР