SoftUni Digital обяви началото на кандидатстването за третото издание на

...
SoftUni Digital обяви началото на кандидатстването за третото издание на
Коментари Харесай

Стартира приемът за програмата по дигитален маркетинг на SoftUni Digital

SoftUni Digital разгласи началото на кандидатстването за третото издание на цялостната си стратегия по цифров маркетинг .

След триумфа на предходните две стратегии, третото издание ще бъде разширено с два нови курса, като по този метод общият брой на курсовете нараства до девет. Преди самия старт на програмата, SoftUni Digital провежда девет изцяло безвъзмездни събития, целящи да вкарат искащите в главните аспекти на цифровия свят.

Програмата ще стартира с уводния безвъзмезден курс по Marketing Fundamentals, воден от един от най-известните специалисти в региона – Жоро Малчев. Организаторите на академията споделят, че са планувани десетки стипендии за най-добре представилите се участници в образованието.

Сред особено селектираните курсовете в програмата са Content Marketing, с преподавател Василена Вълчанова, Е-mail marketing, воден от Жюстин Томс, Фейсбук Marketing, воден от Бисер Вълов, Гугъл AdWords с преподавател Мартин Войнов, Генади Воробьов ще води Search Engine Optimisation, с Гугъл Analytics ще ни запознае Симеон Емануилов, Digital Creative ще води Ангел Искрев, а E-commerce курса ще е с трейнъра Димитър Савов.

Цялостната стратегия за цифров маркетинг е публично приета и подкрепена от Kingsland Academy, Съединени американски щати, а тези от курсистите, които завършат даден курс с оценка по-висока от доста добър 5.00 ще получат документ за съответния курс от академията и от Гугъл.

Повече информация по отношение на семинарите, кандидатстването и самата стратегия можете да откриете на страницата на SoftUni Digital .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР