Софтуерният гигант възнамерява автоматично да обновява компютърните системи, работещи под

...
Софтуерният гигант възнамерява автоматично да обновява компютърните системи, работещи под
Коментари Харесай

Microsoft ще използва изкуствен интелект за автоматично обновяване до Windows 10 1803

Софтуерният колос има намерение автоматизирано да обновява компютърните системи, работещи под ръководството на April 2018 Update и по-ранните версии на Windows 10.

Microsoft предизвести, че минава към потреблението на нов метод, в който ще се употребява машинно образование и логаритми с детайли на изкуствен интелект за автоматизираното възобновяване на компютрите с Windows 10 1803 и по-ранни версии, до Windows 10 1903.

„Ние започваме да построяваме и тестваме основан на машинно образование развой за възобновяване на компютърните устройства, които работят под ръководството ма April 2018 Update и по-ранните версии на операционната система Windows 10. Новият метод ще помогне да се обезпечи по-нататъшното обслужване на тези компютърни системи и да се дават и конфигурират най-новите пачове, усъвършенствания и ъпдейти“ – се споделя в известието на софтуерния колос в Twitter.

Интересно нали – обновяванията за Оценка за съвместимост Windows 10 към този момент имат акаунт в Twitter. Да напомним, че на 12 октомври 2019 година Microsoft стопира да изпраща обновявания за Windows 10 1803.

Доста спорно решение. През месец май тази година корпорацията показа обновяването Windows 10 May 2019 Update (версия 1903), в което, с изключение на всичко друго, се предлага и отсрочване на изтеглянето и инсталирането на ново функционално възобновяване. Следващият огромен ъпдейт просто може да се отсрочи и да се получават единствено ъпдейтите по сигурността и подобренията. Но в този момент разбираме, че това отсрочване ще е годно единствено до момента в който употребяваната версия на Windows 10 е настояща.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР