Софтуерният гигант продължава да развива своя браузър Edge, базиран на

...
Софтуерният гигант продължава да развива своя браузър Edge, базиран на
Коментари Харесай

Microsoft започна тестовете на режима Internet Explorer в браузъра Edge

Софтуерният колос продължава да развива своя браузър Edge, основан на Chromium и към този момент стартира да прибавя нови функционалности, адресирани към корпоративните клиенти и консуматори. Така да вземем за пример, Microsoft стартира тестванията на режима на съгласуемост с Internet Explorer в нощните компилации на Edge за разработчици.

Идеята е, в случай че на някое дружество или компания се наложи да употребява стар уеб уебсайт или онлайн услуга, която работи правилно само с потреблението на Internet Explorer, то те да могат да употребяват актуален браузър със съответния режим на съгласуемост. И още, систематичните админи на другите компании ще могат да задават лист със уеб страниците, които по дифолт наложително се отварят в режим на съгласуемост.

Новата тестова версия съдържа и комфортни функционалности за офиса, като да вземем за пример групова политика, по-строги ограничения за осведомителна сигурност и обзор на PDF файлове на корпоративно равнище . Microsoft стартира да вгражда и някои функционалности, които ще бъдат подготвени през „следващите няколко седмици“, в това число интегрираното в браузъра търсене на хора, отварянето на специфичен нов раздел за бизнеса, в който има препратки към Office 365 и безвредна синхронизация на данните.

Режимът на съгласуемост с Internet Explorer се появи за първи път при започване на месец юни в Chromium Edge версия 76.0.182.0 в канала Canary.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР