Софийското издание на най-големия български рок фестивал HILLS OF ROCK

...
Софийското издание на най-големия български рок фестивал HILLS OF ROCK
Коментари Харесай

SOLЕNCE се присъединяват към HILLS OF ROCK – Sofia Edition 2022

Софийското издание на най-големия български рок фестивал HILLS OF ROCK прибавя към програмата си още една тайфа – това са шведите SOLENCE. Те са групата, предпочетена от самите FIVE FINGER DEATH PUNCH за шест дати от европейското им турне. Припомняме, че HOLLYWOOD UNDEAD отпаднаха от турнето на американците, включително - и от фестивала в София, по

Със SOLENCE, които се самоопределят като наелектризиращо рок и метъл прекарване,   програмата за първия огромен рок фестивал за 2022 е финализирана. Пълният ред и часове на излизане на бандите са тук:.

SOLЕNCE споделят с почитателите си в обществените мрежи: „ Много сме разчувствани да се присъединим към FIVE FINGER DEATH PUNCH за шест шоута в Европа! Това ще бъде бясно – първите ни шоута от 6 години и не можем да измислим по-забавен метод да се върнем на сцената още веднъж! “

SOLENCE е шведска рок група от Стокхолм. През 2014 година групата разгласява първите си кавъри в канала си в YouTube, а в този момент – авторските им части са в топ 50 Active Radio в Съединени американски щати и главните плейлисти на аудио платформите. Групата има над 100 милиона свирения на всички платформи и съвсем 140 000 клиенти единствено на Spotify. Звукът им е съвременен и атрактивен с очебийно епични припеви, мощни мелодии и стегнат груув.

SOLENCE се причисляват към FIVE FINGER DEATH PUNCH, PLACEBO, ILL NIÑO и DUBIOZA KOLEKTIV, SISTERS OF MERCY, BAZZOOKAS, KOZA MOSTRA, KULTUR SHOCK и ОDD CREW на фестивала на 2 и 3 юли 2022 в Парка на летище София.

Билетите за HILLS OF ROCK - SOFIA EDITION:

Новини:, и, обществените мрежи и във Фейсбук с най-актуална информация.

.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР