Софийският градски съд възстанови Борислав Михайлов на президентската позиция в

...
Софийският градски съд възстанови Борислав Михайлов на президентската позиция в
Коментари Харесай

Съдът възстанови Боби Михайлов като президент на БФС

Софийският градски съд възвърне Борислав Михайлов на президентската позиция в Българския футболен съюз. Решението е на арбитър Владимир Вълков от Софийския градски съд и може да бъде обжалвано.

Странното завръщане на Михайлов отпред на българския футбол илюстрира по най-хубавия вероятен метод дупката, в която се намира най-популярният спорт в страната. Българският футбол се намира в незапомнено тежка административна, финансова, организационна и спортно-техническа рецесия.

На 27 април най-успешният български футболист за последните 20 години Димитър Бербатов разгласи желание да се кандидатира за президент на БФС. Бившият звезден нападател от британската Висша лига се разгласи за смяна в спорта. Той сподели, че е привлякъл към екипа си Стилиян Петров и Мартин Петров. Когато Бербатов разгласи кандидатурата си, всички знаеха, че конгресът на БФС би трябвало да се организира на 25 юни т.г..

Футболният съюз бе останал без началник, откакто министър председателят Бойко Борисов " взе главата " на предходния президент на БФС - Борислав Михайлов.

През октомври 2019 година Борисов разгласи, че отхвърля да работи с Михайлов и съумя да предизвика оставката му. В централата на БФС бяха пратени и антимафиотите от ГДБОП, с цел да е по-ясен знакът към Михайлов, който се беше окопал във футболната централа в продължение на 14 години.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР