Софийският градски съд ще разглежда при закрити врата мярката за

...
Софийският градски съд ще разглежда при закрити врата мярката за
Коментари Харесай

При закрити врата гледат мярката за неотклонение на майка и дъщеря, обвинени за убийството на мъж в кв. Драгалевци

Софийският градски съд ще преглежда при закрити врата мярката за неотклонение на двете дами, упрекнати за убийството на мъж в кв. " Драгалевци ".

Прокуратурата желае най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " за двете обвинени.

В петък, в опърлен автомобил бе намерено тялото на мъж. Задържани и упрекнати за закононарушението са 33-годишната брачна половинка на убития Габриела Славова-Пеева и 54-годишната ѝ майка Красимира Трифонова. Смята се, че претекстът за закононарушението е спор за наставнически права, оповестява Българска телеграфна агенция.

В началото на съвещанието отбраната на 54-годишната Трифонова съобщи пред съда, че клиентката ѝ е известна персона и посланик, която 30 години е работила в Министерството на външните работи и желае да резервира персоналните си данни конфиденциални. Съдът одобри доводите на отбраната и разпореди съвещанието да се организира при закрити врата.

Обвинението против двете дами е за това, че съзнателно са умъртвили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. От задната седалка на автомобила 54-годишната жена е стискала шията му, до момента в който брачната половинка му го е притискала към седалката. При опит на мъжа да излезе от автомобила, дамата е затваряла шофьорската врата.

Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития е открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР