Софийският апелативен съд пусна с електронна гривна и под домашен

...
Софийският апелативен съд пусна с електронна гривна и под домашен
Коментари Харесай

Мъжът, убил 32-годишен заради заря в София, е пуснат под домашен арест - Темида

Софийският апелативен съд пусна с електронна гривна и под домакински арест, упрекнат за убийството в столичния квартал " Люлин " поради фойерверки.

" Налице са данни за неразумно и безотговорно ваше държание ", споделиха магистратите, представени от " 24 часа ". Заради публичността на делото " Ал Газзи ще бъде наблюдаван под лупа ".

На  и приятелите му чествали раждането на дете и пуснали заря. Ал Газзи се ядосал и слязъл. След спречкване обвиняемият намушкал Илиев. Мъжът умрял в колата за спешна помощ. По време на чуването на очевидци стана ясно, че преди да намушка Илиев, Ал Газзи е знаел, че зарята е свършила.

Софийският апелативен съд призна, че има данни Ал Газзи да е извършител, само че го пусна с електронна гривна, тъй като предходна година от убийството. При убийството е бил в изпитателния период на условна присъда за разпространяване на опиати. 

Приятели на жертвата провеждат митинг пред дома на обвинения, а на 9 януари, когато се навърши година от убийството на Илиев, пуснаха заря пред блока, където беше погубен. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР