Софийската районна прокуратура обвини прокурорския син от Перник за закана

...
Софийската районна прокуратура обвини прокурорския син от Перник за закана
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник четири пъти заплашил приятелката си с убийство

Софийската районна прокуратура упрекна прокурорския наследник от Перник за закана с ликвидиране на жена.

Според държавното обвиняване сред 28 октомври 2022 година и 21 юли 2023 година при изискванията на продължавано закононарушение с четири действия Васил Михайлов се е заканил с ликвидиране на приятелката си.

Около 4.00 часа на 28 октомври предходната година в апартамент в Перник той заплашил дамата с думите " Ще те убия! " , а по-късно почнал да я удря с ръка по лицето.

През декември 2022 година и на 1 юли тази година Михайлов се обадил на пострадалата по телефона и още веднъж ѝ споделил, че ще я убие. На 21 юли към 17,30 часа в Перник обвиненият още веднъж ѝ се заканил с ликвидиране.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, като за действията си Михайлов може да бъде наказан на до 6 години затвор.

По-рано през днешния ден, където той е под домакински арест.
 Обискират дома на прокурорския наследник от Перник Обновена
Обискират дома на прокурорския наследник от Перник

Васил Михайлов се проверява за закана с ликвидиране против приятелката му

Предстои прокуратурата да изиска непрекъснат арест по отношение на Михайлов.

Той самият отхвърля да е отправял закани. " Аз на приятелката ми съм правил единствено хубави неща. И към хубавите девойки съм правил единствено хубави неща ", съобщи обвиненият, представен от bTV.

Припомняме, Васил Михайлов беше притеглен към наказателна отговорност за нанасяне на телесна щета от 11 юни 2022 година и прекара 5 месеца в ареста, само че след това бе.

Още на идващия ден обаче се появиха сигнали, че той нарушава наложената му мярка за неотклонение. След инспекция бе открито, че не всеки път е излъчвала сигнал.

Въпреки че съдът в началото отхвърли да върне Михайлов в ареста, Така, на 10 ноември предходната година му бе наложена още веднъж мярка " задържане под стража ".

Васил Михайлов е обвиняем за 8 закононарушения , измежду които причиняване на леки и междинни телесни повреди по хулигански подбуди и закана за ликвидиране.

През април тази година - за побой в Созопол. По силата на утвърдено от съда съглашение сред Михайлов и прокуратурата му беше беше наложено наказване от 1 година и 6 месеца пробация и 100 часа безплатен труд в интерес на обществото.

През юни мярката на прокурорския съд отново да е " домакински арест ", след това това разпореждане, само че през юли в последна сметка Михайлов още веднъж беше пуснат на независимост
 Прокурорският наследник Васил Михайлов въпреки всичко излиза от ареста, с проследяваща гривна
Прокурорският наследник Васил Михайлов въпреки всичко излиза от ареста, с проследяваща гривна

Решението на Софийския градски съд е окончателно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР